Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gigolo Max Kisman

HIGH CLASS GIGOLO VOOR VROUWEN

Gigolo Max Kisman

Ik ben een ervaren en zelfstandige (hetero-seksuele) gigolo. Ik ben lief, knap en kleed me graag modern. Ik ben geen macho en ook niet ruig, wel eerder zacht van aard. Ik ben open van geest. heel veel kan, niets moet. Wederzijds respect én begrip staan voorop.

IK

Ik ben HBO opgeleid en heb naast mijn gigolo werkzaamheden een creatief beroep. Ik ben 1.80 slank gebouwd en normaal geschapen (onbesneden). Ik weeg 70 kilo en heb donker blond haar en blauwe ogen. Verder ben ik intiem geschoren. Ik heb wel enkele tatoeages maar geen piercings.
Gigolo Max Kisman
Ik merk dat vrouwen die een man inhuren in twee groepen te verdelen zijn. Ondanks dat het vaak op een combinatie van beiden uitdraait, gaat de eerste groep voor de ongecompliceerde seks. En de tweede groep voor gezelschap, aandacht en het gevoel weer even “vrouw te zijn”. Deze laatste groep moet zich niet af laten schrikken door het feit dat ook het eerste bij mij mogelijk is.
Gigolo Max Kisman
Aandacht geven, complimentjes uitdelen, een gentleman zijn en als goede partner optreden in een restaurant, op een (gala) feest of thuis doe ik met overgave. Ik ben zowel representatief als uitdagend, afhankelijk van de situatie waar je me graag in ziet.

JIJ

Ikzelf stel als eis dat jij je beste zelf bent. Ik verlang wel een persoonlijke hygiëne van je waarbij alles minimaal goed bijgehouden is. Uiteraard ga ik ervan uit dat je jezelf goed hebt voorbereid: douchen, wassen, badderen, geurtje en je mooiste kleren. Het liefst met zwarte lingerie.
Gigolo Max Kisman
Bepaal voor jezelf wat je uit een ‘date’ wilt halen, en maak dit duidelijk aan me, zodat je niet met een teleurgesteld gevoel afscheid van me neemt. Ik zal van mijn kant alles in het werk stellen om je een geweldige tijd te bezorgen. Ga al je fantasieën, wensen, dromen en verlangens na en laat ze samen met mij uitkomen.
Gigolo Max Kisman
Gigolo Max Kisman
Gigolo Max Kisman

Gigolo Max Kisman

CONTACT

Gigolo Max Kisman

06 21 61 66 89

Of stuur een mailtje. Je kunt in dit mailtje aangeven wie je bent, waar je vandaan komt, hoe oud je bent en wat je wilt. Ik wil graag weten met wie ik ga afspreken en ben natuurlijk enigszins selectief. Maar belangrijker is dat je mij een manier geeft om met je in contact te komen. Dus op het mailadres waarmee je me mailt moet ik je ook kunnen antwoorden natuurlijk. Wanneer je liever met me spreekt laat je een telefoonnummer achter met een tijd waarop ik je wel of niet mag bellen, en ik neem contact met je op.
Gigolo Max Kisman
maxkisman@yahoo.com

Gigolo Max Kisman